Laden..
Nieuws

De fashiontrends voor de lente en zomer van 2023

Ben jij een echte fashionista en wil je deze lente- en zomermaanden er weer modieus bijlopen? De Tuinen helpt je graag hiermee. Daarom hebben we alvast een paar stijlvolle nieuwe modetrends op een rijtje gezet.

Denim on denim on denim
Spijkerstof gaat eigenlijk nooit echt uit de mode. Maar in 2023 kunnen we weer terug naar de 90s en kan spijkerstof weer met nog meer spijkerstof worden gecombineerd! Spijker jurken, spijkerjasjes, spijkerbroeken, spijkerrokjes en zelfs de langere spijker rokken komen allemaal weer helemaal terug. Deze items zijn sowieso super handige basics om in je kast te hebben hangen, maar wat deze trend zo leuk maakt is dat je het ook nog eens allemaal kan combineren. Ga dus deze lente en zomer voor alle leuke spijkerstof items die je in de winkel kan vinden! Een pluspuntje van deze trend is dat spijkerstof altijd wel kan, dus als je het niet meer wil combineren, kan je het altijd nog los van elkaar dragen. Scoor de leukste spijkerstof items bij bijvoorbeeld Mauve, Tom Tailor, Jeans Centre of de Adam brand store bij ons in De Tuinen.

De kleur van de liefde: Rood
Dit voorjaar zullen alle straten rood gekleurd worden, want deze stralende, opvallende kleur is een van de fashion trends van 2023. Waar we vorig jaar heel veel Barbie en zuurstokroze zagen, is rood dit jaar de eyecatcher van het seizoen. Een rode outfit is ideaal voor een romantische date of voor een chic feestje; met deze kleur zal je snel alle ogen op je gericht hebben. Een mooie rode outfit kan je bijvoorbeeld scoren bij Gerry Weber, Street One of Cecil, dus kom snel langs!

Houd je handen vrij
Eén van de handigste trends van dit seizoen. Alle vrouwen zullen de frustratie van te kleine zakken en dus niets kwijt kunnen allemaal herkennen. Met deze trend is dat eindelijk niet meer het geval, en kan je je handen lekker vrijhouden. Deze lente en zomer zijn kledingstukken en tassen met veel en grote zakken weer helemaal hip. Items zoals cargo broeken en parachute riemen of kledingstukken met extra veel zakken zul je dit jaar overal tegenkomen. Kom langs bij Mauve, de Only of de H&M om jouw outfit te scoren

Tierelantijnen
Alle kleding stukken met kant, franjes, texturen en ruches zijn helemaal hip dit jaar. Elk basic kledingstuk wordt opgevrolijkt met wat extraatjes om de look extra spannend te maken. Jurkjes met franjes of kante topjes zijn weer helemaal terug in de mode. Deze kledingstukken zijn ideaal voor een feestje, festival of gewoon een lekker dagje op het terras in de zon. Een ding is zeker: met al deze tierelantijntjes zal jouw outfit er in ieder geval niet saai uit zien. Shop nu deze feestelijke outfits bijvoorbeeld bij de H&M, Shoeby Dames of de OPEN32.

Wil jij hip door het leven gaan dit jaar? Kom dan langs bij De Tuinen in Naaldwijk en shop deze leuke modetrends in ons uitgebreide aanbod in kwalitatieve fashion winkels! Ben je naast nieuwe kleding ook opzoek naar hippe interieur items om je huis of tuin lente klaar te maken? Ook daarvoor heeft De Tuinen genoeg aanbod. Neem een kijkje op onze winkelpagina voor alle winkels in ons centrum.