Laden..
Nieuws

DÉ MODEKLEUREN VOOR HET VOORJAAR 2021

De zon begint te schijnen, de blaadjes groeien weer aan de bomen en we mogen er weer meer op uit. Dat vraagt om een paar nieuwe fashion items in je kledingkast, waar jij mee kunt stralen.

Zo zien we op de catwalks dat modekleur grijs transformeert naar strandachtige turqoise tinten, zowel voor dames als voor heren. De natuur, die een belangrijke rol speelt in coronatijd, is sowieso inspiratie in het voorjaarspalet. Natuurlijk groen en aardetinten winnen populariteit in 2021. De warme (pastel)kleuren zijn een mooie tegenhanger voor de felle kleuren, die er deze zomer echt uitspringen.

Zo vind je in de modewinkels in Naaldwijk centrum onder andere ook de kleur roze. Denk hierbij niet alleen aan het vrouwelijke, lichte koraalroze maar ook aan een meer uitgesproken frambozenkleur, wat beide zorgt voor een stijlvolle upgrade van je outfit. Een roze top draagt prachtig op een blauwe jeans (met wijde pijpen; één van dé trends in 2021 die je look af maakt) of een witte rok.

DE MODETRENDS VOOR HET NAJAAR VAN 2020

De Tuinen maakt je outfit perfect! Want de laatste trends voor dit najaar shop je bij De Tuinen. Van prachtige accessoires tot de fijnste knitwear voor hem, haar en de kleinsten. Hul jezelf in de mooiste kleuren en de fraaiste must-haves van dit najaar. In deze blog ontdek je dé modetrends voor de herfst en winter van 2020.

ALLE KLEUREN VAN HET NAJAAR

Het najaar van 2020 vraagt om kleur. Van neutrale en aardse tinten tot oranje, geelgoud of true blue. Bij winkels in De Tuinen zoals Tom Tailor, Street One, Open32 en ONLY vind je fijne truien, high-waisted broeken, stijlvolle overhemden en tal van andere items in deze mooie kleuren. Al deze tinten laten zich ook nog eens perfect met elkaar combineren. Combineer een hoge broek in een aardse tint, met fijne knitwear in een opvallende kleur en maak je outfit af met een mooie riem. Ook voor meisjes is deze trend super modieus! Wissel de pantalon in voor een flaired tregging van Shoeby Kids voor meer comfort en bewegingsvrijheid en de outfit is helemaal af. Voelt zo veel kleur wat overweldigend? Monochrome outfits zijn in dit najaar. Combineer verschillende items in een soortgelijke, neutrale tint voor een minimalistische en chique look. Laagjes zijn hierbij de truc en ook nog eens super winterproof! Kijk eens bij Moscow, de Moscow Design collecties kenmerken zich door het subtiele kleurgebruik.

OVERSIZED EN KLASSIEK

Dit najaar is oversized weer helemaal terug, maar wel met een klassieke twist. Denk hierbij aan pofmouwen aan een verder basic trui of flinke schoudervullingen in blazers van ESPRIT of Gerry Weber. Ook voor mannen is een wat grotere pasvorm in de mode wat je goed terugziet in de collectie van Adam Brandstore. Ben je een echte koukleum? Dan is een groot vest dé trend voor jou deze herfst en winter. Snoer het vest bij elkaar met een tailleriem en het kleedt zeer stijlvol af. Wat betreft schoenen is het groot-groter-grootst. Bij Nelson in De Tuinen vind je ze voor zowel mannen en vrouwen als kinderen. Of je nu gaat voor een klassiek exemplaar tot de knie, cowboylaarzen of een paar met plateauzolen, hoge laarzen zijn weer helemaal terug. Het laarzen-seizoen is voor heren weer begonnen met de Chelsea boot en de veterlaars. Dit zijn ook ontzettend stoere schoenen voor kinderen! Speels te combineren met een spijkerbroek of voor een stoere twist aan een jurkje.

DE PUNTJES OP DE I

Accessoires maken je outfit af. Ze toveren een basic trui of overhemd om tot een fashionable geheel. Zo mag de riem dit najaar weer gezien worden! Voor dames het liefst in de taille waar hij vele lagen bij elkaar houdt en je taille weer tevoorschijn tovert. Bij heren is klassiek het sleutelwoord. Met een riem die past bij het horloge of de schoenen sla je nooit de plank mis. Ook brillen zijn helemaal in en kunnen je volledige outfit een boost geven. Een klassiek montuur of juist stoer, robuust en opvallend: een bril omlijst je ogen en geeft daarmee kleur aan je hele gezicht. Dat kunnen we wel gebruiken in het grijze najaar. Bij Specsavers in De Tuinen vind je de nieuwste modellen. Over kleur gesproken: ga je voor monochroom, vergeet dan de accessoires niet. Een uni-kleur outfit is pas écht af met een tas en make-up in dezelfde tint. Met een lippenstift in een rustige kleur creëer je een chique en verzorgde look. Bij Beauty-X maar ook bij Rituals en Etos in De Tuinen helpen ze je graag naar het vinden van een kleur die bij jou past.

In De Tuinen in Naaldwijk winkel je voor deze en nog veel meer stijlvolle items voor dit najaar. De Tuinen maakt je outfit perfect!