Laden..
Nieuws

Tips om thuis te sporten!

Het coronavirus beïnvloedt ons hele leven. Genoeg bewegen en je gezondheid onderhouden is nu ontzettend belangrijk, maar even naar de sportschool is helaas geen optie. Geen paniek, want je kunt ook fijn thuis sporten! Hier zijn enkele tips om ook vanuit huis fit te blijven:

  • Zorg dat je genoeg ruimte hebt. Een paar vierkante meter, binnen of buiten is al genoeg. Verbeter deze ruimte met een matje of een sporthanddoek.
  • Goede sportkleding is natuurlijk ook erg belangrijk. Kleren die lekker zitten en waar je goed in kunt bewegen. Haal of bestel nieuwe sportkleding als je geen geschikte kleren meer hebt voor tijdens het sporten. H&M biedt een uitgebreide collectie voor ieder figuur en elk budget. Wil je meteen een paar nieuwe sportschoenen? Neem een kijkje bij een van onze schoenenwinkels: Bristol en Nelson
  • Liever naar buiten? Maak een frisse wandeling of sportieve fietstocht. Bij de ANWB kun je o.a. terecht voor wandelschoenen en buitenkleding.
  • Er staan veel lijstjes online met leuke en sportieve oefeningen die je zelf thuis kunt doen, maar als dat je ding niet is, kun je altijd een video opzoeken en die volgen. Op het internet zijn ontzettend veel mogelijkheden te vinden.
  • Het enige wat je daarbij nog nodig hebt, is genoeg motivatie en doorzettingsvermogen. En als je het liever niet alleen wilt sporten, haal je partner, kids of kamergenoot over om met je mee te doen.

Veel sportplezier!