Laden..
Nieuws

Top 5 lente- en zomerkleuren van 2022

Wil jij er zeker van zijn dat jij er deze lente- en zomermaanden modieus bij loopt? Dan ben je bij De Tuinen op het juiste adres. Hier maak je kennis met de modetrends van het komende jaar:

Zuurstokroze
In 2021 kwam roze al terug in de mode en dit seizoen zal roze een nog grotere rol spelen. Deze modekleur kan in allerlei verschillende manieren gedragen worden. Van blouses tot topjes en van schoenen tot andere accessoires. Deze kleur is lekker zomers en roze heeft een zachte energie die vertrouwen opwerkt. Daarnaast wordt roze gezien wordt als jeugdig en leuk. Roze is ook een optimistische, vrolijke en positieve kleur, omdat deze kleur geassocieerd wordt met de bloem. Wil je leuke roze blouses en truien en/of jurken in deze kleur kopen? Bij winkels in De Tuinen zoals Mauve, Tom Tailor, Cecil, Shoeby en Open32 kun je vast en zeker slagen.

Tassen in felle kleuren
Dit is dé modetrend van de lente en zomer van 2022 volgens mode-experts. Voor meer ‘vrijheid en blijheid’ dragen we dit jaar iets heel opvallends. Hoe feller de tas hoe beter, heb je een aardetint tas? Kom dan langs bij onder andere Shoeby en de H&M. Hier zijn deze leuke en opvallende tassen verkrijgbaar. Neon is the new way to go!

Knalgeel
Als we de mode experts van de New York Fashionweek mogen geloven zal knalgeel echt het nieuwe straatbeeld worden op de Nederlandse straten. Deze kleur geeft direct een zomerse touch aan je outfit en brengt een grote dosis vrolijkheid met zich mee. Ook is geel wordt geel beschouwd als een van de gelukkigste kleuren en wordt geassocieerd met de zon, lente en zomer. Bij onder andere Adam Brand store en Street One vind je voor zowel mannen als voor vrouwen de leukste gele outfits. Lekker speels om deze kleur te combineren met een spijkerjasje of een paarse trui.

Funeral Chique
De een na laatste modetrend die we je niet willen ontnemen is Funeral Chique. Hoewel de zonnige maanden de afgelopen jaren in het teken stonden van kleur, verwachten experts dit jaar veel zwart. Funeral Chique staat voor veel zwart en nette pakken. Maar dan wat informeler dan je gewend bent. Geen overhemden of nette stropdassen, Combineer het helemaal naar je eigen smaak. Maar let op, de Funeral Chique look is pas écht compleet met een mooi paar zwarte schoenen. De Adam Brandstore heeft de pakken al voor je klaarliggen. Bij Nelson Premium slaag je voor prachtige schoenen.

Purple fever
De laatste modetrend die De Tuinen wil presenteren is Purple Fever. Net als dat we knalgeel als modetrend zien, is het voor deze lente en zomer fel paars ook. Dit jaar wordt naar verwachting het jaar van de velle en opvallende kleuren en dan mag paars niet ontbreken. Want paars is een krachtige kleur en mensen die veel paars dragen gaan graag hun eigen weg. Deze mensen hebben een creatieve geest. Heb je nog geen kledingstukken in het paars? Winkels van De Tuinen Naaldwijk waar je deze fel paarse outfits kunt kopen zijn onder andere Gerry Weber, Only en Van Uffelen.

Wil jij modieus door het leven gaan? Kom dan langs bij De Tuinen in Naaldwijk en shop deze modetrends in ons uitgebreide aanbod in kwalitatieve fashion winkels. De Tuinen maakt jouw uitstraling compleet!