Laden..
Mode

Al bijna 60 jaar ontwerpen we bij MS Mode betaalbare, vrouwelijke en comfortabele fashion in de maten 40 t/m 54. Wat in 1964 begon als een kraam op de grootste markt in Amsterdam, is binnen een paar decennia uitgegroeid tot dé nummer 1 op het gebied van curvy fashion. Iedere vrouw heeft haar eigen figuur, haar eigen stijl en haar eigen verhaal, en dat weten we!

Of je nu kiest voor uitbundig of ingetogen: MS Mode is er op de dagen dat jij je rondingen omarmt en je shape wil benadrukken, maar ook op de dagen dat je minder goed in je vel zit. Want als jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt, straal je. Steeds opnieuw! Daarom zijn onze collecties er voor elk moment, elke stijl en elke shape. Zodat jij altijd met jouw favoriete outfit onze winkel uit loopt.

Trendy & comfortabel

Stijlvol en betaalbaar? Yes, please! Bij MS Mode brengen we een steeds wisselende collectie, passend bij jouw figuur. Onze collecties zijn flatteus, trendy en comfortabel. Of je nu zoekt naar basics, je perfecte jeans of een feestelijke look, voor elke gelegenheid en iedere stemming hebben we de juiste outfit voor een betaalbare prijs.

Get inspired

Ben je nog niet zeker over de items, heb je vragen over de trends van het moment of heb je hulp nodig met het stylen van je aankopen? Dan staan onze Fashion Advisors voor je klaar in de winkel! Zij geven deskundig en eerlijk advies over hoe jij een outfit kan stylen om jouw shape goed uit te laten komen. Ook inspireren ze je met verrassende combinaties en geven ze tips over hoe jij de laatste modetrends kunt toepassen in jouw garderobe. Kortom: onze Fit Advisors zijn er om jou te helpen in je zoektocht naar de perfecte outfit. Zo kun jij stralen! Check ook onze blogs en laat je inspireren op de leukste trends en tips.

Als internationaal modemerk hebben we meer dan 150 winkels in Europa. Je vindt MS Mode filialen in wereldsteden als Amsterdam, Barcelona, Madrid, Brussel, Parijs én nu dus ook in Naaldwijk!

2671 JC Naaldwijk
0174-404425
Vandaag {{TIME}}
Openingstijden
Maandag 12:00-17:30
Dinsdag 09:30-17:30
Woensdag 09:30-17:30
Donderdag 09:30-17:30
Vrijdag 09:30-20:00*
Zaterdag 09:30-17:00
Zondag 12:00-17:00**